Camdaki Kız

Kanal D'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Camdaki Kız, 28 Mart 2024 Perşembe günü ekrana geliyor. Camdaki Kız programını saat 11:00'de Kanal D'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal D kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Nalan, yumuşak huylu, zeki, sıcakkanlı ve dünyalar güzeli bir genç kadındır. Dışarıdan bakıldığında kusursuz bir hayatı olan Nalan'ın, herkesten sakladığı bir sırrı vardır. Diğer yandan Nalan'ın çalıştığı şirketin genç veliahdı Sedat, kendisinden yaşça büyük ve evli bir kadın olan, sosyetik güzel Cana ile uzun yıllardır yasak bir ilişki yaşamaktadır. Ve kader çarkı döner Sedat ile Nalan'ın yolları kesişir. Hayatı boyunca kendisini babasına ispatlayamamış olan Sedat'ın tek çaresi, daha önce hiç tanımadığı Nalan'la evlenmektir. Peki Sedat, Nalan'ın hayallerindeki kurtarıcı prens midir?

Camdaki Kız, Kanal D'de yayınlanan ve 28 Mart 2024 Perşembe günü saat 09:00'da başlayan Neler Oluyor Hayatta isimli programdan sonra saat 11:00'de başlayacak.

Camdaki Kız programının yayını, 12:30'da yayınlanan Arda'nın Ramazan Mutfağı isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

28 Mart 2024 Perşembe günü saat 11:00'de Kanal D'de hangi program yayınlanacak?

Camdaki Kız dizisi yayını başlayacaktır.