Arka Sokaklar

Kanal D'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Arka Sokaklar, 28 Mart 2024 Perşembe günü ekrana geliyor. Arka Sokaklar programını saat 02:00'de Kanal D'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal D kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Serra ve Şadi arkalarında bıraktıkları parayı tekrar ele geçirmek için ekibimizle kıran kırana bir çatışmaya girerler. Fidye istemek için yabancı uyruklu vatandaşları kaçıran çeteyi bulmak için Rus polisi, ekibimizden yardım ister. 17 yaşındaki Edanur'un cesedi çöpte bulunur. Ekibimiz konuyu araştırdıkça kan dondurucu gerçeklerle karşı karşıya kalacaktır. Bu sırada yeni bir düşman İstanbul'u kana bulmak için planlarını hızlandırır. Rıza ve ekibi, zamanla kıran kırana bir mücadeleye girişecektir.

Arka Sokaklar, Kanal D'de yayınlanan ve 28 Mart 2024 Perşembe günü saat 00:15'te başlayan İnci Taneleri isimli programdan sonra saat 02:00'de başlayacak.

Arka Sokaklar programının yayını, 03:15'te yayınlanan M. Fatih Çıtak'la Sahur Vakti isimli haber programı başlayana kadar devam edecek.

28 Mart 2024 Perşembe günü saat 02:00'de Kanal D'de hangi program yayınlanacak?

Arka Sokaklar dizisi yayını başlayacaktır.