Büyülü Göl

Kanal 7'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Büyülü Göl, 23 Kasım 2021 Salı günü ekrana geliyor. Büyülü Göl programını saat 07:45'te Kanal 7'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal 7 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Uzun yıllar yaşadığı Almanya'dan gelen Avni, aynı köyde yaşayan Behiye'yle evlenmeyi istemektedir. Behiye ise başka birini sevmektedir. Avni bir gece, gölün kenarında yürüdüğü sırada ansızın gelinlikli bir genç kız görür. Gördüğü manzara karşısında şaşkına dönen Avni, gölün kenarında başka birinin daha olduğunu fark eder. Kaval çalmakta olan biri, Avni'ye gölün üzerinde beliren Elif gelinin öyküsünü ve gölün büyüsünü anlatır. Avni, iki aşık ile acımasız bir ağanın anlatıldığı efsaneden çok etkilenir. Evlilik konusunda kararını veren genç adamın yapacağı tek şey kalmıştır.

Büyülü Göl, Kanal 7'de yayınlanan ve 23 Kasım 2021 Salı günü saat 06:30'da başlayan Kanal 7'de Sabah isimli programdan sonra saat 07:45'te başlayacak.

Büyülü Göl programının yayını, 09:00'da yayınlanan Ana Kuzusu isimli film başlayana kadar devam edecek.

23 Kasım 2021 Salı günü saat 07:45'te Kanal 7'de hangi program yayınlanacak?

Büyülü Göl filmi yayını başlayacaktır.