Ana Kuzusu

Kanal 7'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Ana Kuzusu, 23 Kasım 2021 Salı günü ekrana geliyor. Ana Kuzusu programını saat 09:00'da Kanal 7'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal 7 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Hayatının baharında bir genç olan Yaşar yurtdışına giderek zengin olma hayali kurmaktadır. Bu hayalini gerçekleştirmesi için gerekli parayı annesinin son birikmişini alarak elde eder. Fakat bunun karşılığında annesini Yelliboyun denen tepeye götürmesi gerekmektedir. Tekerlekli sandalyeye bağımlı yaşayan annesini güçlükle tepeye çıkartan Yaşar, arkadaşlarının ısrarları neticesinde annesini bir başına tepede bırakır. Tek başına tepede kalan yaşlı kadın oğlunun geri geleceği ümidi ile bekler fakat bir daha oğlunu görmeye ömrü yetmez. Yıllar geçer ve Yaşar hayal ettiği yaşama kavuşur. Fakat bir kavga sırasında felç geçirerek tekerlekli sandalyeye bağımlı yaşamaya başlar. Düştüğü aciz durum üzerine annesini hatırlayan Yaşar, onunla ilgili öğrendiği büyük sır karşısında yıkılır.

Ana Kuzusu, Kanal 7'de yayınlanan ve 23 Kasım 2021 Salı günü saat 07:45'te başlayan Büyülü Göl isimli programdan sonra saat 09:00'da başlayacak.

Ana Kuzusu programının yayını, 10:50'de yayınlanan Nermin’in Enfes Mutfağı isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

23 Kasım 2021 Salı günü saat 09:00'da Kanal 7'de hangi program yayınlanacak?

Ana Kuzusu filmi yayını başlayacaktır.