Adım Farah

FOX'ta yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Adım Farah, 11 Mayıs 2023 Perşembe günü ekrana geliyor. Adım Farah programını saat 20:00'da FOX'ta izleyebilirsiniz.

Bu program sadece FOX kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Donörün ölmesi her şeyi değiştirmiştir. Farah bu ölümün basit bir kaza olmadığını hissetmektedir. Tahir de Farah’tan saklasa da yapanın ve azmettirenin peşindedir. Tahir’in gözü kara bir hareketi sonucu her şey alt üst olur. Tahir ve Farah’ın daha korunaklı AGA eve sığınmaları ise şart olur. Mehmet ise kara kuzu ak kuzunun ne olduğunu araştırırken emniyet içerindeki bir sızıntıdan artık emindir. Nedir bu kara kuzu ak kuzu şebekesi? Kimler vardır arkasında? Amcasının donörü öldürttüğünü öğrenen Bade’nin bu bilgiyi Mehmet başkomisere söylemesi doğru bir hareket midir?

Bu dizi, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Adım Farah, FOX'de yayınlanan ve 11 Mayıs 2023 Perşembe günü saat 19:00'da başlayan Selçuk Tepeli ile FOX Ana Haber isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

Adım Farah programının yayını, 23:30'da yayınlanan Gülcemal isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

11 Mayıs 2023 Perşembe günü saat 20:00'da FOX'ta hangi program yayınlanacak?

Adım Farah dizisi yayını başlayacaktır.