Adım Farah

FOX'ta yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Adım Farah, 11 Mayıs 2023 Perşembe günü ekrana geliyor. Adım Farah programını saat 16:30'da FOX'ta izleyebilirsiniz.

Bu program sadece FOX kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Tahir, Farah’la aile olmanın yolundan yürümektedir. Hislerini açıklamak için artık doğru zamandır. Farah’a yapacağı bir sürpriz Farah’ı da allak bullak edecektir. Farah da artık bir karar vermek zorunda kalacaktır. Belki de artık hem anne hem kadın olduğuyla yüzleşmenin zamanı gelmiştir. Mehmet ve Tahir’in yolculuğu farkında olmasalar da artık eskisi gibi olmayacaktır. İki kardeş birbirine düşman olabilir mi? Ancak Mehmet, Tahir’in geçmişini kazdıkça Farah’ın da bilmediği bir gerçek su üzerine çıkacaktır.

Bu dizi, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Adım Farah, FOX'de yayınlanan ve 11 Mayıs 2023 Perşembe günü saat 13:30'da başlayan En Hamarat Benim isimli programdan sonra saat 16:30'da başlayacak.

Adım Farah programının yayını, 19:00'da yayınlanan Selçuk Tepeli ile FOX Ana Haber isimli haber programı başlayana kadar devam edecek.

11 Mayıs 2023 Perşembe günü saat 16:30'da FOX'ta hangi program yayınlanacak?

Adım Farah dizisi yayını başlayacaktır.