Adana'ya Bir Kız Geçti Gördün mü?

Kanal 7'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Adana'ya Bir Kız Geçti Gördün mü?, 22 Temmuz 2022 Cuma günü ekrana geliyor. Adana'ya Bir Kız Geçti Gördün mü? programını saat 12:00'de Kanal 7'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal 7 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Tahir, at sırtında, sazı omzunda diyar diyar gezerek yeni serüvenler yaşayan bir halk ozanıdır. Bir kasaba pazarında rastladığı Yörük kızına vurulmuştur. Yörük kızı, ozanın yüreğini peşinde sürükleyerek ayrılır. Tahir, peşine düşer. Dere kenarında yakaladığı Yörük kızı Hüsne’ye diller dökerek aşkını anlatır. Sonunda bu hoş sözlü delikanlıya Yörük kızının da gönlü kayar. Hüsne kendisini istemesi için Tahir’e bir hafta sonra Yörük çadırlarına gelmesini söyleyerek ayrılır. Tahir çadırların kurulduğu yere gittiğinde aşiret çadırlarının toplanmış olduğunu görür. Hüsne’nin babası kızını bir ovalıya vermeye razı olmamış, çadırları söktürüp aşireti Adana’ya doğru çoktan göç ettirmiştir.

Adana'ya Bir Kız Geçti Gördün mü?, Kanal 7'de yayınlanan ve 22 Temmuz 2022 Cuma günü saat 10:00'da başlayan Rüya Peşinde: Takkeci Baba isimli programdan sonra saat 12:00'de başlayacak.

Adana'ya Bir Kız Geçti Gördün mü? programının yayını, 13:40'ta yayınlanan Baş Tacım isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

22 Temmuz 2022 Cuma günü saat 12:00'de Kanal 7'de hangi program yayınlanacak?

Adana'ya Bir Kız Geçti Gördün mü? filmi yayını başlayacaktır.