Rüya Peşinde: Takkeci Baba

Kanal 7'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Rüya Peşinde: Takkeci Baba, 22 Temmuz 2022 Cuma günü ekrana geliyor. Rüya Peşinde: Takkeci Baba programını saat 10:00'da Kanal 7'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal 7 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Takkeci Baba, keçe takkeler yaparak geçimini zorlukla sağlayan, tek derdi bir cami yaptırmak olan gariban bir İstanbullu’dur. Rüyasında devamlı, “Bağdat’a git. O asmadan nasibin olan o üzümden ye. O senin kısmetindir” denmektedir. Takkeci Baba, bu rüyayla kendisine bir işaret verildiğine inanır. Zor bir yolculuğa çıkar. Bağdat’a gidene kadar başına gelmedik kalmaz. Hırsızlar tarafından soyulur, zindana düşer ve dilencilik yapmak zorunda kalır. Takkeci Baba, Bağdat’ta rüyasında kendisine gösterilen asmayı bulur. Üzüm salkımına uzanır. Asmalar Musa adında bir Bağdatlı'ya aittir. Musa izinsiz bahçesine giren Takkeci Baba’yı cezalandırmak ister. Takkeci Baba, öyküsünü Musa’ya anlatır. Musa da rüyasında İstanbul’da bir evin bodrumunda bir define görmektedir. Bağdatlı’nın tarif ettiği ev Takkeci’nin evinden başkası değildir.

Rüya Peşinde: Takkeci Baba, Kanal 7'de yayınlanan ve 22 Temmuz 2022 Cuma günü saat 07:45'te başlayan Elif isimli programdan sonra saat 10:00'da başlayacak.

Rüya Peşinde: Takkeci Baba programının yayını, 12:00'de yayınlanan Adana'ya Bir Kız Geçti Gördün mü? isimli film başlayana kadar devam edecek.

22 Temmuz 2022 Cuma günü saat 10:00'da Kanal 7'de hangi program yayınlanacak?

Rüya Peşinde: Takkeci Baba filmi yayını başlayacaktır.