Zümrüdüanka

FOX'ta yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Zümrüdüanka, 15 Nisan 2022 Cuma günü ekrana geliyor. Zümrüdüanka programını saat 06:00'da FOX'ta izleyebilirsiniz.

Bu program sadece FOX kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Zümrüt Kuloğlu, Nevşehir’in en müflis mahallesinde babası, annesi ve iki kız kardeşiyle birlikte yaşamakta, İç Anadolu’nun en kudretli ailelerinden Demirkanların fabrikasında çalışmaktadır. Zümrüt’ün annesi Ülfet halinden sürekli şikayet eden, kızlarını hayırlı bir kısmetle evlendirip yaşadıkları rezil hayattan kurtulmanın hesapları peşinde olan bir kadındır. Zümrüt, bir yandan onun baskılarıyla başa çıkmaya uğraşırken diğer yandan Demirkanların varislerinden Adil Bey’in evlenme teklifini annesinden gizlemeye çalışmaktadır. Ne var ki Ülfet bunu öğrenecek ve kızını nikah masasına oturtmak için bin bir çeşit oyuna başvuracaktır. Ancak Zümrüt'ün yüreğini kavuran bir sır vardır. Zümrüt, Demirkanların Suriye’de şehit düşen torunu Serhat’a aşıktır. Ve bu aşk küle dönmüştür.

Bu dizi, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Zümrüdüanka, FOX'de yayınlanan ve 15 Nisan 2022 Cuma günü saat 04:45'te başlayan Şevkat Yerimdar isimli programdan sonra saat 06:00'da başlayacak.

Zümrüdüanka programının yayını, 07:00'de yayınlanan Fatih Savaş ile Sabah Sohbetleri isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

15 Nisan 2022 Cuma günü saat 06:00'da FOX'ta hangi program yayınlanacak?

Zümrüdüanka dizisi yayını başlayacaktır.