Zaman Yolcuları

SinemaTV'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Zaman Yolcuları, 19 Ocak 2022 Çarşamba günü ekrana geliyor. Zaman Yolcuları programını saat 21:30'da SinemaTV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece SinemaTV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Fizik öğrencisi Stillman, kız arkadaşı Debbie’den ayrıldıktan sonra kendisini bir türlü toparlayamaz. Genç adam, ilişkilerini düzeltip yeniden bir araya gelmenin yollarını ararken, aklına bir fikir gelir. Bir zaman makinesi icat etmeyi planlayan Stillman, bu sayede Debbie ile ilişkilerinin başladığı güne geri dönecek ve tüm hatalarını telafi etme imkanı bulabilecektir. Kalbi kırık fizik dehası, zaman makinesini üretip, arkadaşı Evan’ı da yanına alarak zamanda yolculuk yapar. Stillman’ın eline inanılmaz bir fırsat geçmiştir. Her şeye en baştan başlayan Stillman, yaptığı hataları telafi edebilecek midir?

Bu film, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Zaman Yolcuları, SinemaTV'de yayınlanan ve 19 Ocak 2022 Çarşamba günü saat 18:30'da başlayan Dangal isimli programdan sonra saat 21:30'da başlayacak.

Zaman Yolcuları programının yayını, 23:30'da yayınlanan 10x10 isimli film başlayana kadar devam edecek.

19 Ocak 2022 Çarşamba günü saat 21:30'da SinemaTV'de hangi program yayınlanacak?

Zaman Yolcuları filmi yayını başlayacaktır.