Zalim İstanbul

teve2'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Zalim İstanbul, 3 Aralık 2022 Cumartesi günü ekrana geliyor. Zalim İstanbul programını saat 19:45'te teve2'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece teve2 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Cenk ve Damla annelerinin gözleri önündeki düşüşüyle şoka girer. Agah tüm sorumluluğu üstüne alarak yaşadığı ihaneti unutmaya çalışmaktadır. Damla ve Cenk ise Şeniz ölüm kalım savaşı verirken Agah’ın karşısına geçerler. Cemre Damla’nın ağzından kaçırdığı bir cümlenin izini sürmeye kararlıdır. Cemre iz sürerken, hiç beklemediği anda Cenk’in itirafı ile karşılaşacaktır. Şeniz ise ölüm kalım savaşı verirken kaderin onun için hazırladığı hazin sondan habersizdir.

Zalim İstanbul, teve2'de yayınlanan ve 3 Aralık 2022 Cumartesi günü saat 15:30'da başlayan Çocuklar Duymasın isimli programdan sonra saat 19:45'te başlayacak.

Zalim İstanbul programının yayını, 22:00'de yayınlanan Kutsal Damacana Dracoola isimli film başlayana kadar devam edecek.

3 Aralık 2022 Cumartesi günü saat 19:45'te teve2'de hangi program yayınlanacak?

Zalim İstanbul dizisi yayını başlayacaktır.