Zahide Yetiş ile Yeniden Başlasak

Star TV'de yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Zahide Yetiş ile Yeniden Başlasak, 28 Mart 2024 Perşembe günü ekrana geliyor. Zahide Yetiş ile Yeniden Başlasak programını saat 13:30'da Star TV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Star TV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Zahide Yetiş ile Yeniden Başlasak sadece küsleri barıştırmıyor. Aynı zamanda hayata karşı kendisini güçsüz hisseden, yaşamış olduğu baskılardan bunalan insanların seslerini duyurduğu gibi, evlatları ile sorun yaşayan, onlar ile aynı dili kullanmakta zorlanan ailelere doğru iletişim konusunda da yardımcı oluyor. Konusunda uzmanların da yer alacağı Yeniden Başlasak hayata dair her sorunu çözüme kavuşturuyor. Hayata yeniden başlamak isteyenlerin yanı sıra, fiziki koşulları yüzünden özgüven sorunu yaşayan, hayata katılmakta zorlanan herkese çözüm sunuyor. Geçmişte yaptığımız hatalar ile barışmak, onlarla yüzleşmek ve her şeye yeniden başlamak, hayatınıza dokunacak, değişim ve dönüşümü başlatmak Zahide Yetiş ile Yeniden Başlasak sayesinde mümkün.

Zahide Yetiş ile Yeniden Başlasak, Star TV'de yayınlanan ve 28 Mart 2024 Perşembe günü saat 09:45'te başlayan Sabahın Sultanı Seda Sayan isimli programdan sonra saat 13:30'da başlayacak.

Zahide Yetiş ile Yeniden Başlasak programının yayını, 16:15'te yayınlanan Söz isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

28 Mart 2024 Perşembe günü saat 13:30'da Star TV'de hangi program yayınlanacak?

Zahide Yetiş ile Yeniden Başlasak yaşam programı yayını başlayacaktır.