Yüzüklerin Efendisi: Yüzük Kardeşliği

360'ta yayınlanan ekranların beğenilen filmi Yüzüklerin Efendisi: Yüzük Kardeşliği, 13 Aralık 2021 Pazartesi günü ekrana geliyor. Yüzüklerin Efendisi: Yüzük Kardeşliği programını saat 20:00'da 360'ta izleyebilirsiniz.

Bu program sadece 360 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Asırlardır kayıp olan bir yüzük bulunur. Yüzük, kaderin garip bir cilvesi sonucu, genç bir hobbit olan Frodo'nun eline geçer. İhtiyar Gandalf, bu yüzüğün Kara Lord Sauron'a ait özel yüzük olduğunu anlar. Frodo'nun yapması gereken, epik bir mücadeleye girişmek ve bu yüzüğü ebediyen ortadan kaldırmaktır. Bu zorlu yolculuğa yalnız çıkmayacaktır. Gandalf'ın yanı sıra, elf Legolas, cüce Gimli, Aragorn, Boromir ve üç hobbit; Merry, Pippin ve Samwise de onunla gelirler. Hepsi birlikte, yüzüğü yok etme görevini yerine getirmek için Karanlık Lordlar hükümranlığı ile korkunç bir mücadeleye girişeceklerdir.

Yüzüklerin Efendisi: Yüzük Kardeşliği, 360'de yayınlanan ve 13 Aralık 2021 Pazartesi günü saat 18:30'da başlayan Cevap Soruda isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

Yüzüklerin Efendisi: Yüzük Kardeşliği programının yayını, gece yarısına kadar devam edecek.

13 Aralık 2021 Pazartesi günü saat 20:00'da 360'ta hangi program yayınlanacak?

Yüzüklerin Efendisi: Yüzük Kardeşliği filmi yayını başlayacaktır.