Yüz Yıllık Mucize

Star TV'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Yüz Yıllık Mucize, 20 Nisan 2023 Perşembe günü ekrana geliyor. Yüz Yıllık Mucize programını saat 19:00'da Star TV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Star TV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Cem’i kanlar içinde gören Harika ve konaktakiler Cem’i hızla hastaneye götürürler. Cem’in kendisini bu hale getirenin Kemal olduğunu söylemesi Süreyya’yı daha da sinirlendirirken Harika’nın da kafasını karıştırır. Kemal ise kendisini açıklamak ve Cem’in söyledikleriyle ilgili hesaplaşmak için soluğu hastanede alır. Süreyya’nın Harika’ya Kemal’i bir daha görmemesi yönünde baskıları devam ederken; geçmişte Eşref’le yaşadıklarının yükü tekrar omuzlarına binmiştir. Kemal’in evine gizlice bırakılan bir zarf onu huzursuz edince Turgut işi ele alır. Kemal, tüm gerçekleri Harika’ya anlatmak için onunla buluşmak ister. Harika, kalbinin sesini dinleyerek Kemal’e gider ancak Süreyya’nın da peşinden geldiğini bilmemektedir. Kemal, Harika’ya evlenme teklifi eder.

Yüz Yıllık Mucize, Star TV'de yayınlanan ve 20 Nisan 2023 Perşembe günü saat 18:15'te başlayan Star Haber isimli programdan sonra saat 19:00'da başlayacak.

Yüz Yıllık Mucize programının yayını, gece yarısına kadar devam edecek.

20 Nisan 2023 Perşembe günü saat 19:00'da Star TV'de hangi program yayınlanacak?

Yüz Yıllık Mucize dizisi yayını başlayacaktır.