Yüz Yıllık Mucize

Star TV'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Yüz Yıllık Mucize, 6 Nisan 2023 Perşembe günü ekrana geliyor. Yüz Yıllık Mucize programını saat 20:00'da Star TV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Star TV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Müzeyyen’in bahçede Eşref’i gördüğünü söylemesi Süreyya’nın aklını karıştırır ve ilk kez Eşref’in mezarını ziyarete gider. Harika, Kemal’i öptüğünü Cem’e söyleyince Cem’in gururu kırılır ve Harika’dan bir karar vermesini ister. Kemal, romanı bahane ederek Harika’yla görüşmek ister. Müzeyyen’in evdekilere sürprizi herkesi endişelendirir ve Kemal imdatlarına yetişir. Harika Cem’le ilişkisi konusunda gelgitler yaşadığını ve samimiyetiyle Kemal’den ne kadar etkilendiğini Süreyya’ya anlatınca Süreyya, Kemal’i yemeğe davet eder. Kemal yıllar sonra tekrar evindedir.

Yüz Yıllık Mucize, Star TV'de yayınlanan ve 6 Nisan 2023 Perşembe günü saat 19:00'da başlayan Çok Güzel Hareketler 2 isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

Yüz Yıllık Mucize programının yayını, gece yarısına kadar devam edecek.

6 Nisan 2023 Perşembe günü saat 20:00'da Star TV'de hangi program yayınlanacak?

Yüz Yıllık Mucize dizisi yayını başlayacaktır.