Yüce Dağ Başında Yağan Kar İdim

Kanal 7'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Yüce Dağ Başında Yağan Kar İdim, 3 Mayıs 2023 Çarşamba günü ekrana geliyor. Yüce Dağ Başında Yağan Kar İdim programını saat 12:00'de Kanal 7'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal 7 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Ceylan ile Osman birbirlerine aşık olmalarına rağmen Osman, babası Bekir Bey tarafından toprak ağası Davut'un kızı Fatma ile zoraki evlendirilir. Bekir Bey'in niyeti bir yuva kurmaktan çok ticaret ortaklığıdır. Osman’ın evlenmesiyle birlikte iki sevgilinin de yolları ayrılır. Ancak Ceylan'ı unutamayan Osman’ın önünde iki seçim vardır. Ya sevdiği kadını, Ceylan'ı kolundan tutup babasının evine gelin getirmek, ya da kalbini kırdığı Fatma’nın gönlünü almak…

Yüce Dağ Başında Yağan Kar İdim, Kanal 7'de yayınlanan ve 3 Mayıs 2023 Çarşamba günü saat 10:00'da başlayan Üç Oğul isimli programdan sonra saat 12:00'de başlayacak.

Yüce Dağ Başında Yağan Kar İdim programının yayını, 13:45'te yayınlanan Tatlı Bela isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

3 Mayıs 2023 Çarşamba günü saat 12:00'de Kanal 7'de hangi program yayınlanacak?

Yüce Dağ Başında Yağan Kar İdim filmi yayını başlayacaktır.