Yılbaşı Sürprizi

Show TV'de yayınlanan ekranların beğenilen eğlence programı Yılbaşı Sürprizi, 31 Aralık 2022 Cumartesi günü ekrana geliyor. Yılbaşı Sürprizi programını saat 14:30'da Show TV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Show TV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

2022’ye damga vuran tüm magazin olayları Show TV farkıyla ekranlara geliyor. En flaş aşklar, sansasyonel ayrılıklar, çok konuşulan polemikler, eğlenirken eğlendirenler…. Ünlüler dünyasına dair 2022’in en renkli özeti Yılbaşı Sürprizi’nde sizleri bekliyor. Şiddet iddiaları, kavgalar, ünlülere yapılan şok saldırılar. 2022’e damga vuran magazin olayları Yılbaşı Sürprizi’nde! 2022’de hangi polemikler gündem oldu, hangi ünlüler birbiriyle atıştı? Geride bıraktığımız yılın şoke eden ayrılıkları ve boşanmaları. 2022’in en çok gişe yapan ve hayal kırıklığı yaratan filmleri hangileri? Bu düğünler çok konuşuldu! 2022’in ünlü düğünleri Yılbaşı Sürprizi’nde!

Bu eğlence programı, "Genel izleyici kitlesine hitap eden" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Yılbaşı Sürprizi, Show TV'de yayınlanan ve 31 Aralık 2022 Cumartesi günü saat 13:00'te başlayan Bir Şansım Olsa isimli programdan sonra saat 14:30'da başlayacak.

Yılbaşı Sürprizi programının yayını, 18:25'te yayınlanan Show Ana Haber isimli haber programı başlayana kadar devam edecek.

31 Aralık 2022 Cumartesi günü saat 14:30'da Show TV'de hangi program yayınlanacak?

Yılbaşı Sürprizi eğlence programı yayını başlayacaktır.