Yedinci Hayat

Star TV'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Yedinci Hayat, 15 Mayıs 2022 Pazar günü ekrana geliyor. Yedinci Hayat programını saat 00:15'te Star TV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Star TV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Dünyanın nüfus artışı sebebiyle yeni bir yasa getirilmiştir ve aileler artık sadece birer çocuk sahibi olabilecektir. Ancak birbirinin birebir aynı olan yediz kız kardeşler hükümetin konuyla ilgilenen ve acımasız Nicolette Cayman tarafından yönetilen kolu Çocuk Tahsisi Bürosu'yla tehlikeli bir saklambaç oynamaktadır. Göze batmamak adına hepsi sanki tek bir kişiymiş gibi davranmaktadırlar. Karen Settman adında tek bir kadın olarak haftanın her günü farklı bir kardeş dışarı çıkmaktadır. Ancak büyükbabaları tarafından haftanın 7 günüyle adlandırılan kardeşlerden birinin bir gün eve geri dönmemesi bütün düzeni yıkacaktır.

Yedinci Hayat, Star TV'de 15 Mayıs 2022 Pazar günü yayınlanan ilk program olarak saat 00:15'te başlayacak.

Yedinci Hayat programının yayını, 04:30'da yayınlanan Fazilet Hanım ve Kızları isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

15 Mayıs 2022 Pazar günü saat 00:15'te Star TV'de hangi program yayınlanacak?

Yedinci Hayat filmi yayını başlayacaktır.