Yasak Krallık

Star TV'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Yasak Krallık, 11 Nisan 2024 Perşembe günü ekrana geliyor. Yasak Krallık programını saat 20:00'da Star TV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Star TV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Jason, kung-fu filmlerinin ve Hong Kong sinemasının hayranı olan Amerikalı bir çocuktur. Hayranı olduğu bu filmleri, Yaşlı Sekme adında kör bir adamın işlettiği tefeci dükkanından almaktadır. Jason, günün birinde bu dükkanda antika bir kılıca rastlar. Bu kılıç, Çin imparatorlarından Monkey King'in savaş kılıcıdır. Bu kutsal emaneti eline alan Jason, bir anda zamanda yolculuk yapar ve kendini eski Çin'de bulur. Burada alkolik bir kung-fu ustası olan Lu Yan, sihirli güçlere sahip olan Silent Monk ve güzel Golden Sparrow ile karşılaşır. Bütün bu insanların amacı kötü niyetli Jade Warlord'un elinden kralı kurtarmaktır.

Yasak Krallık, Star TV'de yayınlanan ve 11 Nisan 2024 Perşembe günü saat 19:00'da başlayan Çok Güzel Hareketler 2 isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

Yasak Krallık programının yayını, 20:00'da yayınlanan Sakla Beni isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

11 Nisan 2024 Perşembe günü saat 20:00'da Star TV'de hangi program yayınlanacak?

Yasak Krallık filmi yayını başlayacaktır.