Yargı

Kanal D'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Yargı, 29 Mart 2024 Cuma günü ekrana geliyor. Yargı programını saat 02:00'de Kanal D'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal D kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Eren'in emniyetten ve olası tüm sıcak gelişmelerden bağı kesilmiştir. Olanca hıncıyla kızının soruşturmasını kendisi paralel bir şekilde yürütmek zorundadır. Ceylin, Yekta ile birlikte Tuğçe'nin soruşturmasında yer almak istemektedir. Emniyetten bağımsız, kendilerine has bulacakları kaynaklar olayın seyrini değiştirecektir. Tüm bunların yanı sıra, Yekta için İclal'in nefretinin kaynağını öğrenmek ve yüzleşmek hem İclal hem de kendisi için beklenmedik olacaktır.

Yargı, Kanal D'de yayınlanan ve 29 Mart 2024 Cuma günü saat 00:15'te başlayan Taş Kağıt Makas isimli programdan sonra saat 02:00'de başlayacak.

Yargı programının yayını, 03:15'te yayınlanan M. Fatih Çıtak'la Sahur Vakti isimli haber programı başlayana kadar devam edecek.

29 Mart 2024 Cuma günü saat 02:00'de Kanal D'de hangi program yayınlanacak?

Yargı dizisi yayını başlayacaktır.