Yargı

Kanal D'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Yargı, 2 Mart 2024 Cumartesi günü ekrana geliyor. Yargı programını saat 14:00'te Kanal D'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal D kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Sorgu odasından Ilgaz ile İclal'in konuşmasına şahit olan ve de sarsılan Ceylin'i şimdiye kadar hiç duymadığı bir geçmiş hikaye beklemektedir. Yiğit'in ölü bulunmasıyla başlayan olaylar, gizli tanık olan abisi Mustafa'nın da öldürülmesiyle iyice içinden çıkılması zor bir hal almıştır. Baba kaybını henüz atlatamamış Kaya ailesinde sular bir türlü durulmamaktadır. Merdan'ın Kadir'i öldürme şüphesiyle gözaltına alınması sonrası şimdi de şüpheli sıfatıyla tüm oklar Çınar'ı göstermektedir. Çınar'ın yolculuğu etrafındakileri de yıka döke meçhul bir sona doğru ilerlemektedir.

Yargı, Kanal D'de yayınlanan ve 2 Mart 2024 Cumartesi günü saat 13:00'te başlayan Arda'nın Mutfağı isimli programdan sonra saat 14:00'te başlayacak.

Yargı programının yayını, 16:00'da yayınlanan Taş Kağıt Makas isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

2 Mart 2024 Cumartesi günü saat 14:00'te Kanal D'de hangi program yayınlanacak?

Yargı dizisi yayını başlayacaktır.