Yargı

Kanal D'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Yargı, 2 Nisan 2023 Pazar günü ekrana geliyor. Yargı programını saat 20:00'da Kanal D'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal D kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Ilgaz’ın sevdiklerine yapılan tehditleri bir an önce sonlandırmak için aldığı karar, onu büyük bir iftirayla karşı karşıya bırakmıştır. Ailesinin hayatını kurtarmıştır ancak şimdi de mesleği ve inandığı bütün değerler tehlikededir. Ceylin Ilgaz’ı tutuksuz yargılatmak için elinden geleni yaparken yine bütün aile ona yardım etmek için hazırdır; Merdan ve Metin şüphe oklarının işaret ettiği Eyüp’ün kim olduğunun peşine düşecektir. Ancak Yekta’nın bu sefer de Ceylin’e sürpriz bir teklifi vardır, rüzgâr herkes için bambaşka bir yerden esmeye başlamıştır.

Yargı, Kanal D'de yayınlanan ve 2 Nisan 2023 Pazar günü saat 19:00'da başlayan Kanal D Ana Haber isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

Yargı programının yayını, gece yarısına kadar devam edecek.

2 Nisan 2023 Pazar günü saat 20:00'da Kanal D'de hangi program yayınlanacak?

Yargı dizisi yayını başlayacaktır.