Yargı

Kanal D'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Yargı, 18 Aralık 2022 Pazar günü ekrana geliyor. Yargı programını saat 20:00'da Kanal D'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal D kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Ufak bir kaçamak için Kapadokya’ya giden Ilgaz ve Ceylin’in yakasını gerçekler bir türlü bırakmaz. Ceylin’in Ilgaz’a söylemediklerinin yanında, onları bir de olayın seyrini değiştirecek isimsiz bir mail beklemektedir. Pars’ın evlenme teklifini kabul eden Derya için Arda dosyasındaki sorunlar hala devam etmektedir. Yekta’nın Derya’ya yapacağı darp şikayeti ve Haluk’un gazeteci Berkant ile buluşması ise yepyeni olayların başlangıcı olacaktır. Ilgaz’a yollanan mail, ardında yeni gerçekleri ve gerilimleri de beraberinde getirecek ve bu durum ikisini de bazı yol ayrımlarına itecektir.

Yargı, Kanal D'de yayınlanan ve 18 Aralık 2022 Pazar günü saat 19:00'da başlayan Kanal D Ana Haber isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

Yargı programının yayını, gece yarısına kadar devam edecek.

18 Aralık 2022 Pazar günü saat 20:00'da Kanal D'de hangi program yayınlanacak?

Yargı dizisi yayını başlayacaktır.