Yargı

Kanal D'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Yargı, 18 Eylül 2022 Pazar günü ekrana geliyor. Yargı programını saat 20:00'da Kanal D'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal D kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Tüm zorlukları geride bırakıp, evliliklerinin en güzel zamanlarını yaşayan Ilgaz ve Ceylin; İtibarını, parasını ve karısını kaybeden, beş parasız sokaklara düşmüş Yekta; yeni bir aşka yelken açmış Pars; öfkesini içine atıp hayata tutunmak için yeni bir yol bulan Gül; emekliye ayrılmış Metin; Osman’ın evliliklerinden vazgeçmemeye niyet etmesine inat, ayaklarının üstünde durmayı deneyimleyen Aylin; arkadaşlarına küs ve yenik düştüğü hayata öfkeli Çınar; ve Eren’in bir sabah kuyuda bulduğu dört ceset. Düşman olanları dost, dostları düşman yapacak süreç başlamıştır artık.

Yargı, Kanal D'de yayınlanan ve 18 Eylül 2022 Pazar günü saat 19:00'da başlayan Kanal D Ana Haber isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

Yargı programının yayını, gece yarısına kadar devam edecek.

18 Eylül 2022 Pazar günü saat 20:00'da Kanal D'de hangi program yayınlanacak?

Yargı dizisi yayını başlayacaktır.