Yargı

Kanal D'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Yargı, 28 Ekim 2021 Perşembe günü ekrana geliyor. Yargı programını saat 23:30'da Kanal D'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal D kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Kardeşini öldüren kişinin en yakını bildiği Engin çıkması Ceylin’i tarifsiz bir acıya boğar. Ilgaz ise sezgilerinde haklı çıksa da Ceylin’in yıkılmışlığına dayanamaz ve bir karar verir. Pars, Ceylin’e olan hislerini bile bir kenara koyarak onu usulsüz delil topladığı için suçlayıp meslekten menettirmeye kararlıdır. Yekta oğlunun suçunu temizlemek için çabalarken, Zafer Çınar’ın serbest bırakılmasıyla yıkılır ve yeni bir dönemecin eşiğine gelir. Ceylin ve Ilgaz, bir yandan Engin’i mahkum edecek delillerin peşinde koşarken, bir yandan Pars’ın kendilerini soktuğu zorlu durumdan kurtulmanın yollarını ararlar.

Yargı, Kanal D'de yayınlanan ve 28 Ekim 2021 Perşembe günü saat 20:00'da başlayan Sadakatsiz isimli programdan sonra saat 23:30'da başlayacak.

Yargı programının yayını, gece yarısına kadar devam edecek.

28 Ekim 2021 Perşembe günü saat 23:30'da Kanal D'de hangi program yayınlanacak?

Yargı dizisi yayını başlayacaktır.