Yargı

Kanal D'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Yargı, 26 Eylül 2021 Pazar günü ekrana geliyor. Yargı programını saat 14:00'te Kanal D'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal D kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Ilgaz, kendisine bir cinayet vakası olarak getirilen; çöp konteynırında bulunan bir kadına ait cesedin, ailesine vurduğu sarsıcı darbeye hazırlıksız yakalanır. Kardeşi Çınar bu dosyanın baş zanlısı olarak görülmektedir. Ilgaz’ın kardeşini kurtarmak için iyi bir avukata ihtiyacı vardır, bu yüzden zorlu bir kararın eşiğine gelir. Avukat Ceylin ve Savcı Ilgaz; buluşacaklarını hiç ummadıkları bu dönüm noktasında, bugüne kadar vazgeçilmez sandıkları doğrularını sorgularken; aynı zamanda kendilerini yüzmeyi bilmedikleri bir sırlar denizinde çırpınırken bulacaklardır.

Yargı, Kanal D'de yayınlanan ve 26 Eylül 2021 Pazar günü saat 13:00'te başlayan Arda ile Omuz Omuza isimli programdan sonra saat 14:00'te başlayacak.

Yargı programının yayını, 16:30'da yayınlanan Camdaki Kız isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

26 Eylül 2021 Pazar günü saat 14:00'te Kanal D'de hangi program yayınlanacak?

Yargı dizisi yayını başlayacaktır.