Yan Oda

Star TV'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Yan Oda, 20 Nisan 2024 Cumartesi günü ekrana geliyor. Yan Oda programını saat 19:00'da Star TV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Star TV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Ünlü bir program sunucusuyken kariyeri düşüşe geçen Sevgi Ersoy, ülkenin önde gelen iş insanlarından Fikret Alabey'le ani bir şekilde evlenir. Bu beklenmedik evlilik herkeste şok etkisi yaratır. Daha önce Sevgi'nin de Fikret'in de başlarından mutsuz birer evlilik geçmiştir. Artık ikinci baharlarını yaşamak isteyen ikilinin bu hayallerine kavuşması hiç de kolay olmayacaktır. Çünkü ikisinin evlenmesi, birbirinden çok farklı ailelerinin de bir araya gelmesi demektir. İki ailenin aynı çatı altında yaşamaya başlaması tüm aile fertlerinin hayatlarını değiştirecektir.

Yan Oda, Star TV'de yayınlanan ve 20 Nisan 2024 Cumartesi günü saat 19:00'da başlayan Çok Güzel Hareketler 2 isimli programdan sonra saat 19:00'da başlayacak.

Yan Oda programının yayını, 20:00'da yayınlanan Yetenekli Bay Cage isimli film başlayana kadar devam edecek.

20 Nisan 2024 Cumartesi günü saat 19:00'da Star TV'de hangi program yayınlanacak?

Yan Oda dizisi yayını başlayacaktır.