Yalnız Kurt

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Yalnız Kurt, 13 Mart 2022 Pazar günü ekrana geliyor. Yalnız Kurt programını saat 03:20'de atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Altay, Mira’nın verdiği görevi yerine getirmek üzere, Kafkasya’da bir hapishanededir. Altay, hapishanede kendisini nelerin beklediğini bilmeden, kurtarması gereken kişiyi arar. 5 numaraya ulaşabilmek ve yoluna devam edebilmek için bu zorlu görevin üstesinden gelmek zorundadır. Bunun için her türlü riski göze alır. Mira da uydu bağlantıları ile bir yandan Altay’ı takip ederken diğer yandan da Yıldırım Projesi’nin peşindedir. Sezai Sirmen Paşa’ya suikast düzenleyerek göze giren Nizam ise yeni görevi için beklemektedir. Hapishanedeki görevin Altay’a verilmiş olması Nizam’ı rahatsız etmiştir. Sare de ortadan kaybolan Altay için endişelidir. Açık açık dile getiremese de her fırsatta Altay’ın nerede olduğunu öğrenmeye çalışır.

Yalnız Kurt, atv'de yayınlanan ve 13 Mart 2022 Pazar günü saat 00:20'de başlayan Bir Zamanlar Çukurova isimli programdan sonra saat 03:20'de başlayacak.

Yalnız Kurt programının yayını, 05:50'de yayınlanan Destan isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

13 Mart 2022 Pazar günü saat 03:20'de atv'de hangi program yayınlanacak?

Yalnız Kurt dizisi yayını başlayacaktır.