Yalnız Kurt

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Yalnız Kurt, 2 Mart 2022 Çarşamba günü ekrana geliyor. Yalnız Kurt programını saat 00:15'te atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Yıldırım Projesi devlet sırrı olarak Selçuklu Fabrikası’nda tüm hızıyla devam etmektedir. Altay, babasının geliştirdiği Yıldırım Projesi’nin devlet için ne kadar önemli olduğunu idrak edince, emanete sahip çıkmak için daha da bilenir. Yıldırım Projesi’nin dışarı sızan bilgisiyle harekete geçen Mira ve Nizam, hain saldırı planları için girişimler yapar. Mira ve Nizam karşılarında, bu yolda canla başla çalışan vatanseverler olduklarının farkındadırlar. Hilmi Kopanlı’nın cesedi bulunduktan sonra ise her yerde dengeler değişir, yeni planlar ve pazarlıklar yapılmaya başlanır. Gerginlik yine en üst seviyeye çıkmakta, herkes birbirinden şüphelenmektedir. Dengede durulması bu zor ortamda kimler ayakta kalacaktır? Altay bu denge ortamında Doğan’a karşı güvenini iyice artırmakta Sare ile yeni yollar düşünmektedir. Hedefleri 5 numarayı ortaya çıkarmaktır.

Yalnız Kurt, atv'de 2 Mart 2022 Çarşamba günü yayınlanan ilk program olarak saat 00:15'te başlayacak.

Yalnız Kurt programının yayını, 03:15'te yayınlanan Zahide Yetiş ile Mutfak Bahane isimli eğlence programı başlayana kadar devam edecek.

2 Mart 2022 Çarşamba günü saat 00:15'te atv'de hangi program yayınlanacak?

Yalnız Kurt dizisi yayını başlayacaktır.