Yalnız Kurt

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Yalnız Kurt, 13 Şubat 2022 Pazar günü ekrana geliyor. Yalnız Kurt programını saat 12:05'te atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Babası Yavuz Yıldırım ve Yıldırım Projesi’ne dair gerçekleri öğrenen Altay için yeni bir hayat başlamıştır. Bu zamana kadar hiçbir beklentisi olmadan ve geçmişini unutarak yaşayan Altay’ın artık bir amacı, bir hedefi vardır. Anne babasını öldüren, bu ülkenin de başına bela olan düşmanı tanımak ve yok etmek! En tepedeki kötü adama ulaşacak, Salur Kazan gibi 7 başlı ejderhanın 7 başını birden kesecektir. Çocukluğuna dönen Altay, aradığı gücü kendi geçmişinde bulur. Plan yapmaya başlar. Fettah Dahhak’ın adamı Mürted’i ele geçirmek için Doğan, Nizam ve Altay arasında akıl oyunları yaşanır. Detaylı bir plan yapan Altay, işlerini tek başına, Yalnız Kurt’a yakışan şekilde halleder. Yaptığı doğru hamlelerle Doğan’ın da güvenini kazanan Altay, içeri sızma konusunda önemli adımlar atar.

Yalnız Kurt, atv'de yayınlanan ve 13 Şubat 2022 Pazar günü saat 11:15'te başlayan Dizi TV isimli programdan sonra saat 12:05'te başlayacak.

Yalnız Kurt programının yayını, 16:00'da yayınlanan Kardeşlerim isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

13 Şubat 2022 Pazar günü saat 12:05'te atv'de hangi program yayınlanacak?

Yalnız Kurt dizisi yayını başlayacaktır.