Yalancı Yarim

Show TV'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Yalancı Yarim, 18 Haziran 2022 Cumartesi günü ekrana geliyor. Yalancı Yarim programını saat 16:15'te Show TV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Show TV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Fabrikatör Derviş beyin çapkın ve şımarık oğlu Ferdi, son nişanlısından da ayrılmış ve bu ayrılığı ailesinden saklama kararı almıştır. Abisi Mahmut’un ani ziyareti ve gelin adayını görmek istemesi üzerine Ferdi,pazarcılık yapan bir ailenin kızı olan Alev’i ailesine nişanlısı olarak tanıtır. Alev ile evleneceğini yalanını söyleyen Ferdi, Alev’i ikna eder. Bu yalana inanan Alev ve ailesi düğün hazırlıklarına başlar. Fakat Ferdi’nin ayrıldığı nişanlısının tekrar ortaya çıkması ve Ferdi’nin yalanı ortalığı karıştırır.

Bu film, "Genel izleyici kitlesine hitap eden" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Yalancı Yarim, Show TV'de yayınlanan ve 18 Haziran 2022 Cumartesi günü saat 14:30'da başlayan Şef Kapımda isimli programdan sonra saat 16:15'te başlayacak.

Yalancı Yarim programının yayını, 18:45'te yayınlanan Show Ana Haber isimli haber programı başlayana kadar devam edecek.

18 Haziran 2022 Cumartesi günü saat 16:15'te Show TV'de hangi program yayınlanacak?

Yalancı Yarim filmi yayını başlayacaktır.