Yaban Çiçekleri

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Yaban Çiçekleri, 1 Nisan 2024 Pazartesi günü ekrana geliyor. Yaban Çiçekleri programını saat 20:00'da atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Ela, olanları kabullenmekte güçlük çekiyor ve babasının yanında olamadığı için kendini suçluyordur. Kılıç ise Ela’ya destek olmaya çalışır. Kılıç’ın, Osman Fevzi’nin intihar ettiğini açıklamasıyla Nurten evine geri döner ve her şeyin eski haline dönmesini ister. Nurten ve Berna arasında bir yüzleşme yaşanır. Bu yüzleşmenin galibi kim olacaktır? Osman Fevzi’nin avukatı, vasiyeti açıklamak için Ela, Kenan, Nurten ve Kılıç’ı arar. Ela, Kılıç’ın da vasiyette olma sebebini öğrenince çok sinirlenir. Bu sırada yurtdışından dönen İhsan’ın oğlu Gökhan, Ela’yı manipüle eder ve ortaklık adımları atılır. Ancak Kılıç buna direnir ve işleri tersine çevirir.

Yaban Çiçekleri, atv'de yayınlanan ve 1 Nisan 2024 Pazartesi günü saat 19:58'de başlayan Hikayelerle 40 Hadis isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

Yaban Çiçekleri programının yayını, gece yarısına kadar devam edecek.

1 Nisan 2024 Pazartesi günü saat 20:00'da atv'de hangi program yayınlanacak?

Yaban Çiçekleri dizisi yayını başlayacaktır.