Yaban Çiçekleri

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Yaban Çiçekleri, 30 Mart 2024 Cumartesi günü ekrana geliyor. Yaban Çiçekleri programını saat 00:20'de atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Osman Fevzi ve Nurten Ataman'ın evlilik yıldönümü yemeği için herkes Ataman'ların evinde toplanır. Kılıç, İhsan ve Kenan fırsattan istifade Fevzi'ye otel konusunu açar. Fevzi Ataman, arazileri vermemekte ısrarcıdır. Kenan babasına çıkışır ve Fevzi dayanamayıp oğluna tokat atar. Bu olaydan sonra herkes evlerine dağılır. Ama kimsenin beklemediği bir şey olur. Ataman'ların evinden bir silah sesi duyulur. Osman Fevzi vurulmuş, Nurten de elinde silahla başında bekler vaziyettedir. Kenan ne olduğunu anlamaya çalışırken kız kardeşi Ela'ya da olanları nasıl anlatacağını düşünür. Bu konuda Kılıç ona yardım eder. Böylelikle yıllar sonra Kılıç ve Ela tekrar karşı karşıya gelir.

Yaban Çiçekleri, atv'de 30 Mart 2024 Cumartesi günü yayınlanan ilk program olarak saat 00:20'de başlayacak.

Yaban Çiçekleri programının yayını, 02:43'te yayınlanan Hikayelerle 40 Hadis isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

30 Mart 2024 Cumartesi günü saat 00:20'de atv'de hangi program yayınlanacak?

Yaban Çiçekleri dizisi yayını başlayacaktır.