Veda Mektubu

Kanal D'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Veda Mektubu, 16 Nisan 2023 Pazar günü ekrana geliyor. Veda Mektubu programını saat 16:00'da Kanal D'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal D kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Hatice’nin intiharı aileyi derinden sarsar. Herkes bu olay yüzünden gergindir ve hastanede sinirler gerilir. Tabii ki bu öfke Aslı va Alanur’a yönelir. Bu karmaşa içinde Seher’in tokadını öğrenen Alanur’u yatıştırmak Aslı için mümkün olmayacaktır. Bir tarafta Hatice’nin durumu, bir tarafta Alanur’un sınır tanımaz öfkesi Aslı ve Mehmet’i bir kere daha arada bırakacaktır. Mehmet bir uzlaşma ortamı yaratmak isterken savaşı harladığının henüz farkında değildir.

Veda Mektubu, Kanal D'de yayınlanan ve 16 Nisan 2023 Pazar günü saat 13:45'te başlayan Üç Kız Kardeş isimli programdan sonra saat 16:00'da başlayacak.

Veda Mektubu programının yayını, 19:00'da yayınlanan Kanal D Ana Haber isimli haber programı başlayana kadar devam edecek.

16 Nisan 2023 Pazar günü saat 16:00'da Kanal D'de hangi program yayınlanacak?

Veda Mektubu dizisi yayını başlayacaktır.