Veda Mektubu

Kanal D'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Veda Mektubu, 18 Mart 2023 Cumartesi günü ekrana geliyor. Veda Mektubu programını saat 22:15'te Kanal D'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal D kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Mehmet ardında bir mektup bırakıp evini terk eden Aslı’nın elinden tutup getirince Ziyaların evine bomba düşer. Alanur’un ise vazgeçmeye hiç niyeti yoktur. Kızını geri almak için Karlı ailesinin kapısına dayanır fakat Aslı’dan hiç beklemediği bir tepki görür. Aşklarına sahip çıkan Mehmet ile Aslı aile arasında kıyılacak nikahları için hazırlıklara başlarken Ziya, Alanur’u törene davet etmek için galerisine gider. Aslı gelinlik seçimi sırasında Seher ile ilk ciddi görüş ayrılığını yaşarken Hatice de bu evliliğe engel olmak için son kozunu oynar.

Veda Mektubu, Kanal D'de yayınlanan ve 18 Mart 2023 Cumartesi günü saat 20:00'da başlayan Mandıra Filozofu: İstanbul isimli programdan sonra saat 22:15'te başlayacak.

Veda Mektubu programının yayını, gece yarısına kadar devam edecek.

18 Mart 2023 Cumartesi günü saat 22:15'te Kanal D'de hangi program yayınlanacak?

Veda Mektubu dizisi yayını başlayacaktır.