Van Gogh: Sonsuzluğun Kapısında

SinemaTV'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Van Gogh: Sonsuzluğun Kapısında, 17 Temmuz 2022 Pazar günü ekrana geliyor. Van Gogh: Sonsuzluğun Kapısında programını saat 11:00'de SinemaTV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece SinemaTV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Ünlü ressam Vincent Van Gogh’un hayatının ele alındığı filmde, Van Gogh’u William Dafoe canlandırıyor. Fransa, Arles’te geçirdiği inziva günlerinde ünlü ressam, kendine has ve benzersiz resim tekniğini geliştirir. Bu dönemde Gogh ruhsal rahatsızlıkları, dini yargıları ve Fransız sanatçı Paul Gauguin’in çalkantılı arkadaşlığı ile boğuşmaktadır. Ünlü ressam sanatının kendisine şimdiki zamanda verdiği acıdan ziyade sonsuzlukla olan ilişkisine odaklanmaya başlar.

Bu film, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Van Gogh: Sonsuzluğun Kapısında, SinemaTV'de yayınlanan ve 17 Temmuz 2022 Pazar günü saat 08:45'te başlayan Savaşta isimli programdan sonra saat 11:00'de başlayacak.

Van Gogh: Sonsuzluğun Kapısında programının yayını, 13:00'te yayınlanan Biz Hep Şatoda Yaşadık isimli film başlayana kadar devam edecek.

17 Temmuz 2022 Pazar günü saat 11:00'de SinemaTV'de hangi program yayınlanacak?

Van Gogh: Sonsuzluğun Kapısında filmi yayını başlayacaktır.