Üzgünüz, Size Ulaşamadık

SinemaTV'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Üzgünüz, Size Ulaşamadık, 29 Mayıs 2023 Pazartesi günü ekrana geliyor. Üzgünüz, Size Ulaşamadık programını saat 03:45'te SinemaTV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece SinemaTV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Ricky ve ailesi ciddi anlamda bir mali krizden geçmektedir. Borçlardan kurtulmak ve eski hayatına geri dönmek isteyen aile çıkar bir yol bulmak için çabalar. Karşılarına çıkan fırsatı değerlendirmeye karar veren çift için işler hiç yolunda gitmez. Minibüs ile serbest zamanlı teslimat yapmaya başlayan Ricky ve bakıcılık yapmaya başlayan Abby ailelerini geçirdirebilmek için kendilerini işlerine adarken, birbirlerine zaman ayıramaz duruma gelir ve kendilerini büyük bir kırılma noktasında bulurlar.

Bu film, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Üzgünüz, Size Ulaşamadık, SinemaTV'de yayınlanan ve 29 Mayıs 2023 Pazartesi günü saat 01:45'te başlayan Steve Mcqueen: Adam Ve Büyük Yarışçı isimli programdan sonra saat 03:45'te başlayacak.

Üzgünüz, Size Ulaşamadık programının yayını, 05:45'te yayınlanan Nıtram isimli film başlayana kadar devam edecek.

29 Mayıs 2023 Pazartesi günü saat 03:45'te SinemaTV'de hangi program yayınlanacak?

Üzgünüz, Size Ulaşamadık filmi yayını başlayacaktır.