Uzay Yarışı

National Geographic'te yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Uzay Yarışı, 19 Şubat 2024 Pazartesi günü ekrana geliyor. Uzay Yarışı programını saat 03:55'te National Geographic'te izleyebilirsiniz.

Bu program sadece National Geographic kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Uzaya ilk siyahi adamı gönderme yarışının ardındaki az bilinen hikâyenin perdesini aralayarak, ilk siyahi astronotların hikayelerini birinci ağızdan dinliyoruz. Soğuk Savaş propagandası, Sivil Haklar aksilikleri ve hatta Challenger felaketinin karmaşık ağını birlikte ören bu cesur adamlar, yıldızlara ulaşmak için sayısız engeli yıktılar şimdi onların hikayesine yakından bakıyoruz.

Bu yaşam programı, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Uzay Yarışı, National Geographic'de yayınlanan ve 19 Şubat 2024 Pazartesi günü saat 03:10'da başlayan Uçak Kazası Raporu isimli programdan sonra saat 03:55'te başlayacak.

Uzay Yarışı programının yayını, 05:30'da yayınlanan Inferno: Fransa'nın Ölümcül Sıcağı isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

19 Şubat 2024 Pazartesi günü saat 03:55'te National Geographic'te hangi program yayınlanacak?

Uzay Yarışı yaşam programı yayını başlayacaktır.