Uzak Şehrin Masalı

FOX'ta yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Uzak Şehrin Masalı, 8 Ekim 2021 Cuma günü ekrana geliyor. Uzak Şehrin Masalı programını saat 20:00'da FOX'ta izleyebilirsiniz.

Bu program sadece FOX kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Geçmişin kirli elleri Kürşat’ın yakasına yapışmıştır. Umay’ı ve Melik’i kaybetme korkusu içini kemirmektedir. Kürşat’ı ilk kez böyle endişe içinde gören Umay, onu teselli ederken Affan tarafından sinsice gözetlendiklerinden habersizdir. Aralarındaki çekimi gören Affan bunu hazmedemez ve korkunç bir şey yaparak Melik’in hayatını tehlikeye atar. Diğer yandan Sonay, Umay ile Kürşat’ın yakınlaşmasına tahammül edemez bir hale geliyordur. İki kız kardeşin arasındaki ipler kopmak üzeredir. Bu sırada Kürşat’ın sırtındaki hançeri tutan elin sahibi, Tuncel Kars’a gelir. İki kardeş Habil ve Kabil gibi karşı karşıyadır yine.

Bu dizi, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Uzak Şehrin Masalı, FOX'de yayınlanan ve 8 Ekim 2021 Cuma günü saat 19:00'da başlayan Selçuk Tepeli ile FOX Ana Haber isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

Uzak Şehrin Masalı programının yayını, gece yarısına kadar devam edecek.

8 Ekim 2021 Cuma günü saat 20:00'da FOX'ta hangi program yayınlanacak?

Uzak Şehrin Masalı dizisi yayını başlayacaktır.