Uyanış: Büyük Selçuklu

TRT 1'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Uyanış: Büyük Selçuklu, 31 Mayıs 2021 Pazartesi günü ekrana geliyor. Uyanış: Büyük Selçuklu programını saat 20:00'da TRT 1'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece TRT 1 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Sabbah ve Mitras, Baturalp ve Başulu ile birlikte Sencer ve Tapar’ı da tuzağa düşürmüştür. Selçuklulara altın darbeyi sonunda vurabileceklerini düşünen Sabbah ve Mitras, karşılarında birden Melikşah’ı bulmuştur. İki taraf arasında yaşanacak mücadele sonucunda taraflar önemli bir yara alacaktır. Melikşah, sonunda Sabbah ve Mitras’ı ortadan kaldırmayı başarabilecek midir? Başulu’yu Kıpçak Diyarı’na götürmeye kararlı olan Baturalp, yaşadığı bu tuzak sonucunda kardeşiyle birlikte gitmekte hala ısrarcı olacak mıdır? Melikşah ile Baturalp arasındaki yüzleşmede neler yaşanacaktır? Melikşah’ın Başulu’ya karşı olan duyguları, saraydaki düzeni nasıl etkileyecektir? Batıniler’e karşı büyük bir savaş açan Selçuklular’ın hamleleri, Sabbah’ı nasıl etkileyecektir?

Uyanış: Büyük Selçuklu, TRT 1'de yayınlanan ve 31 Mayıs 2021 Pazartesi günü saat 19:55'te başlayan Doğrusu Ne? isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

Uyanış: Büyük Selçuklu programının yayını, gece yarısına kadar devam edecek.

31 Mayıs 2021 Pazartesi günü saat 20:00'da TRT 1'de hangi program yayınlanacak?

Uyanış: Büyük Selçuklu dizisi yayını başlayacaktır.