Unutursam Fısılda

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Unutursam Fısılda, 28 Temmuz 2021 Çarşamba günü ekrana geliyor. Unutursam Fısılda programını saat 14:00'te atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Sağlık lisesinden yeni mezun olup, kasabanın sağlık ocağında hemşireliğe adım atan Hanife ve aykırı kızı kardeşi Hatice, küçük ve kendi halinde, muhafazakâr bir kasabada yaşamaktadırlar. Hanife ne kadar çekingen ve içine kapanıksa, Hatice bir o kadar haylaz, laf dinlemez ve başına buyruktur. Edebiyata meraklı Hanife kimselere göstermeden bir şiir defteri tutarken, Hatice çevresindeki herkesi unutacak kadar şarkı söylemeye tutkundur. Bir gün yeni atanan kaymakamın oğlu Tarık kasaba merkezine gelir ve iki kız kardeşin hayatı o günden sonra tamamen değişir.

Unutursam Fısılda, atv'de yayınlanan ve 28 Temmuz 2021 Çarşamba günü saat 13:00'te başlayan Gün Ortası isimli programdan sonra saat 14:00'te başlayacak.

Unutursam Fısılda programının yayını, 16:25'te yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

28 Temmuz 2021 Çarşamba günü saat 14:00'te atv'de hangi program yayınlanacak?

Unutursam Fısılda filmi yayını başlayacaktır.