Umudu Yakalamak

SinemaTV'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Umudu Yakalamak, 28 Mart 2024 Perşembe günü ekrana geliyor. Umudu Yakalamak programını saat 21:30'da SinemaTV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece SinemaTV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Yaralı bir gazi olan John Colter, hâlâ savaşın iblislerini taşıyarak Amerika'ya döner. Arkadaşlıkların ve aşkların günlük beklentilerinden rahatsız olan John, burada yaşının iki katından fazla olan huysuz, inatçı bir sinek avcısı olan Ike ve eski askerlere yüksek sesle kitap okuyan yetenekli bir fotoğrafçı olan Lucy ile tanışır. Hem fiziksel hem de psikolojik yaraları için tedavi görürken John’un tek isteği yeniden askere gitmek ve uğrunda ölecek bir şeye sahip olmaktır. Ancak asıl zorluk, uğruna yaşanacak bir şey bulmaktır.

Bu film, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Umudu Yakalamak, SinemaTV'de yayınlanan ve 28 Mart 2024 Perşembe günü saat 19:45'te başlayan Seni Seviyorum Hedı isimli programdan sonra saat 21:30'da başlayacak.

Umudu Yakalamak programının yayını, 23:45'te yayınlanan Canavar isimli film başlayana kadar devam edecek.

28 Mart 2024 Perşembe günü saat 21:30'da SinemaTV'de hangi program yayınlanacak?

Umudu Yakalamak filmi yayını başlayacaktır.