Üç Oğul

Kanal 7'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Üç Oğul, 29 Haziran 2021 Salı günü ekrana geliyor. Üç Oğul programını saat 08:00'de Kanal 7'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal 7 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Cemal Bey, üç oğlunun eğitimleri için her türlü fedakârlığı yapmış, çocuklarının iyi bir meslek sahibi olmaları için çaba hacamıştır. Sonunda üç oğlu da saygın mesleklere sahip olmuşlardır. Fakat üç oğlu için türlü sıkıntılara katlanan Cemal Bey, zamanla oğullarının işleri gereği farklı illere gitmesiyle bir başına kalmıştır. Üç oğul, babalarının ölüm haberini alır. Derhal yola çıkan kardeşler, babalarının hemen defnedilmemesini isterler. Son günlerinde babalarının yanında olmayan üç oğul bir gece bile olsa babalarının naaşıyla birlikte kalmayı planlamaktadır. Babalarının başında sabaha kadar sırayla nöbet tutan üç kardeş, babalarının kendileri için katlandığı sıkıntıları ve buna rağmen kendilerinin ona yaptıkları haksızlıkları düşünürler.

Üç Oğul, Kanal 7'de yayınlanan ve 29 Haziran 2021 Salı günü saat 06:30'da başlayan Kanal 7'de Sabah isimli programdan sonra saat 08:00'de başlayacak.

Üç Oğul programının yayını, 09:50'de yayınlanan Nermin’in Enfes Mutfağı isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

29 Haziran 2021 Salı günü saat 08:00'de Kanal 7'de hangi program yayınlanacak?

Üç Oğul filmi yayını başlayacaktır.