Üç Kız Kardeş

Kanal D'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Üç Kız Kardeş, 7 Kasım 2022 Pazartesi günü ekrana geliyor. Üç Kız Kardeş programını saat 11:00'de Kanal D'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal D kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Türkan, Somer ve Mine’yle birlikte içine düştüğü yalan girdabından çıkmanın yolunu yüzleşmekte bulur. Mine’nin Somer’e olan aşkı sebebiyle gözünü karartıp kendisini balkondan atması Somer’in başına büyük bela açar. Somer ve Türkan, Mine’nin hayatına kastetmekten töhmet altında kalırken hastanede sahipsiz kalan Mine’ye Rüçhan, Mine’nin bebeği Kiraz’a da Türkan sahip çıkar. Türkan, yaşadığı sarsıntıların sonunda evliliği ve karnındaki bebeğiyle ilgili kesin bir karar verir.

Üç Kız Kardeş, Kanal D'de yayınlanan ve 7 Kasım 2022 Pazartesi günü saat 09:00'da başlayan Neler Oluyor Hayatta isimli programdan sonra saat 11:00'de başlayacak.

Üç Kız Kardeş programının yayını, 13:00'te yayınlanan Gelinim Mutfakta isimli eğlence programı başlayana kadar devam edecek.

7 Kasım 2022 Pazartesi günü saat 11:00'de Kanal D'de hangi program yayınlanacak?

Üç Kız Kardeş dizisi yayını başlayacaktır.