Üç Kız Kardeş

Kanal D'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Üç Kız Kardeş, 20 Ekim 2022 Perşembe günü ekrana geliyor. Üç Kız Kardeş programını saat 00:15'te Kanal D'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal D kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Türkan, Somer ve Mine’nin konuşmasını duyar. Kiraz’ın Somer’in bebeği olduğunu öğrenir. Bu gerçekle yüzleşmek Türkan’ı hayli zorlar. Nesrin ve Türkan, Somer konusunda yüzleşir. Nesrin, Türkan’ı eşyalarını alıp baba evine geri dönmenin de bir seçenek olduğunu anımsatır. Somer, Türkan’ı mutlu edebilmek için ona bir sürpriz yapar ve tatile çıkmayı teklif eder. Nesrin ve Sadık, Derya’yı üniversiteye başlaması için İzmir’de yurda yerleştirir. Serdar ve Derya kampüste ilk gününü geçirirken Dönüş, kardeşinden ve Serdar’dan ayrı kaldığı için Ayvalık’ta yalnızlık çeker.

Üç Kız Kardeş, Kanal D'de 20 Ekim 2022 Perşembe günü yayınlanan ilk program olarak saat 00:15'te başlayacak.

Üç Kız Kardeş programının yayını, 03:00'te yayınlanan Gelinim Mutfakta isimli eğlence programı başlayana kadar devam edecek.

20 Ekim 2022 Perşembe günü saat 00:15'te Kanal D'de hangi program yayınlanacak?

Üç Kız Kardeş dizisi yayını başlayacaktır.