Üç Kız Kardeş

Kanal D'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Üç Kız Kardeş, 29 Nisan 2022 Cuma günü ekrana geliyor. Üç Kız Kardeş programını saat 00:15'te Kanal D'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal D kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Rüçhan hanımın Nesrin’le yaptığı konuşma Kalender ailesinin evinde bomba etkisi yaratır. Üç kız kardeş, babalarını kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya kalırlar. Bu olaydan sonra Türkan için hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. Öte yandan Mine’nin karnındaki bebeğin babasının Nihat olduğunu öğrenen Somer, Mine’den tamamen uzaklaşır. Rüçhan hanımın ailesinde açtığı yaraları sarmaya çalışan Türkan’la bir konuşma yaparak, ilişkilerinin kaderine onun karar vermesini ister. Artık Türkan ve Somer aşkının akıbeti, Türkan’ın iki dudağı arasındadır.

Üç Kız Kardeş, Kanal D'de 29 Nisan 2022 Cuma günü yayınlanan ilk program olarak saat 00:15'te başlayacak.

Üç Kız Kardeş programının yayını, 02:45'te yayınlanan M. Fatih Çıtak'la Sahur Vakti isimli haber programı başlayana kadar devam edecek.

29 Nisan 2022 Cuma günü saat 00:15'te Kanal D'de hangi program yayınlanacak?

Üç Kız Kardeş dizisi yayını başlayacaktır.