Üç Kız Kardeş

Kanal D'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Üç Kız Kardeş, 23 Nisan 2022 Cumartesi günü ekrana geliyor. Üç Kız Kardeş programını saat 16:00'da Kanal D'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal D kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Türkan ve Somer, İzmir dönüşü yol kenarında Mine’nin arabasını terk edilmiş bir halde bulurlar. Sevgilisi için hayli endişelenen Somer, soluğu Mine’nin evinde alır. Öte yandan anne ve babalarının evlilik yıldönümü için sürpriz yapmaya hazırlanan Derya ve Dönüş, planlarına Somer ve Türkan’ı da dahil ederler. Yıldönümü kutlaması, dargınların barışması için de bir vesile olur. Ne var ki davetsiz bir misafir, her şeyi alt üst eder.

Üç Kız Kardeş, Kanal D'de yayınlanan ve 23 Nisan 2022 Cumartesi günü saat 13:45'te başlayan Yargı isimli programdan sonra saat 16:00'da başlayacak.

Üç Kız Kardeş programının yayını, 19:00'da yayınlanan Kanal D Ana Haber isimli haber programı başlayana kadar devam edecek.

23 Nisan 2022 Cumartesi günü saat 16:00'da Kanal D'de hangi program yayınlanacak?

Üç Kız Kardeş dizisi yayını başlayacaktır.