Tuzak

TV8'de yayınlanan ekranların beğenilen programı Tuzak, 19 Ocak 2023 Perşembe günü ekrana geliyor. Tuzak programını saat 20:00'da TV8'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece TV8 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Umut, Ceren’e ve ekibe kavuşmanın mutluluğunu yaşarken; Mahir’in kendini feda etmesinden dolayı da çok huzursuzdur. Aynı zamanda Umut ve Ceren, Mete’nin Süleyman cinayetinde sakladığı delilleri bulmaya çalışırlar. Ceren, her ne kadar Mete’nin cezasını çekmesini istese de kardeşinin bir katile dönüşmesini kabullenemez ve ablası olarak kendini suçlar. Mete, delilleri sakladığı çantayı en son Mahir'e verdiğini Demir'e söyler. Demir, Mete'nin bu hatasına çok öfkelenir ve Mahir'i tuzağa çekmek için bir plan hazırlarlar. Ali, Güven'in vicdanını ortaya çıkarmak ve itiraf etmesini sağlamak için; Demir'in, İbrahim ve Utku'yu öldürerek İbrahim'in fikrini çaldığını söyler. Güven, babasının vahşi bir katil ve hırsız olduğunu öğrenince her şeyi itiraf etmek için Umut'u arar.

Tuzak, TV8'de yayınlanan ve 19 Ocak 2023 Perşembe günü saat 16:00'da başlayan Zuhal Topal'la Yemekteyiz isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

Tuzak programının yayını, 22:30'da yayınlanan Survivor 2023 isimli eğlence programı başlayana kadar devam edecek.

19 Ocak 2023 Perşembe günü saat 20:00'da TV8'de hangi program yayınlanacak?

Tuzak programı yayını başlayacaktır.