Tuzak

TV8'de yayınlanan ekranların beğenilen programı Tuzak, 29 Kasım 2022 Salı günü ekrana geliyor. Tuzak programını saat 00:15'te TV8'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece TV8 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Ülkenin önde gelen iş adamlarından Demir Gümüşay tam da kariyerinin zirvesine çıktığı İş Adamları Derneği’nin başkanlık seçimlerinde, kaynağı belirsiz bir şantajla karşı karşıya kalır. Eline tutuşturulan usb’de tüm itibarını ve muhafazakâr iş adamı imajını yerle bir edecek bir skandalın kaydı mevcuttur. Demir Gümüşay, hayatta en güvendiği insanı, kızı Ceren Gümüşay’ı , bütün aileyi mahvedebilecek bu skandalı önlemesi için görevlendirir. Hayatı boyunca babasının takdirini aramış olan Ceren, büyük bir gizlilikle üstü kapatılması gereken bu zorlu meseleyi üstlenir ve ‘‘kirli avukat’’ olarak nam salmış Çınar Yılmaz’ı arar. Bundan böyle Ceren için hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır!

Tuzak, TV8'de 29 Kasım 2022 Salı günü yayınlanan ilk program olarak saat 00:15'te başlayacak.

Tuzak programının yayını, 02:30'da yayınlanan Zuhal Topal'la Yemekteyiz isimli eğlence programı başlayana kadar devam edecek.

29 Kasım 2022 Salı günü saat 00:15'te TV8'de hangi program yayınlanacak?

Tuzak programı yayını başlayacaktır.