Tülin Şahin ile Moda

Star TV'de yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Tülin Şahin ile Moda, 25 Şubat 2024 Pazar günü ekrana geliyor. Tülin Şahin ile Moda programını saat 11:00'de Star TV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Star TV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Tülin Şahin ile Moda'nın bu bölümünde öne çıkanlar şöyle; Konser için Türkiye'ye gelen dünyaca ünlü Fransız soprano Emma Shapplin, Tülin Şahin'le buluştu. Emma, giyim tarzından sahne kıyafetlerine, konserlerinde giydiği korsenin sırrına her şeyi anlatıyor. Tarih boyunca kumaşlarıyla moda dünyasına ilham olan Afrika'nın, ülkemizle ilginç bir bağlantısı olan kumaşıyla yola çıkıp kıtanın kumaş haritasını çıkardık. İtalya'nın Venedik şehrine giden tasarımcı Cihan Nacar, Maske Festivali deneyimlerini Tülin Şahin ile Moda'da paylaştı.

Tülin Şahin ile Moda, Star TV'de yayınlanan ve 25 Şubat 2024 Pazar günü saat 09:00'da başlayan Sakla Beni isimli programdan sonra saat 11:00'de başlayacak.

Tülin Şahin ile Moda programının yayını, 12:00'de yayınlanan Vahe ile Evdeki Mutluluk isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

25 Şubat 2024 Pazar günü saat 11:00'de Star TV'de hangi program yayınlanacak?

Tülin Şahin ile Moda yaşam programı yayını başlayacaktır.